OLUF HØST MUSEETS VENNER - Arrangementskalender 2018

Oluf Høst Museets Venner 2018
Generalforsamling afholdes 3. maj, kl. 20, i Oluf Høst Museet.
Forinden er der mulighed for en guidet tur med Steen Holmkvist, ”I Oluf Høsts fodspor”, kl. 18.30. Varighed ca. en time.
Efter vandringen serverer vi små snitter med vin, øl eller vand til. Herefter går vi i gang med mødet.

  ___________________________________________________________
OBS: VI HAR PLADS TIL 40 PUBLIKUMMER. BOOKING ER FORNUFTIG. FØLG OGSÅ MED PÅ FORENINGENS FACEBOOKSIDE: https://www.facebook.com/Oluf-Høst-Museets-Venner-1376679772349098/?fref=ts

FREDAG D. 11. MAJ KL. 19.30
Koncert med Christina Åstrand og Per Salo.

Temaet er en ”En musikalsk rejse i Oluf Høsts fodspor”. Vi følger Oluf Høst fra hans fødsel i 1884 og til hans død i 1966 og sætter musik til hændelser og begivenheder.

Christina Åstrand, violin, er koncertmester i DR SymfoniOrkestret, og Per Salo er ansat samme sted som pianist. Det er to af landets dygtigste musikere i klassisk musik.
Glæd jer til en enestående koncertoplevelse.
PRIS: 150 KR.

TAKKET VÆRE EN STØRRE FONDS-STØTTE FRA SOLISTFORENINGEN AF 1921 ER DETTE UNIKKE ARRANGEMENT GJORT MULIGT.

ONSDAG D. 27. JUNI KL. 13.30
Guidet tur i Oluf Høsts Fodspor

Dette er den første af de guidede ture, som Steen Holmkvist vil stå for i løbet af sommeren. Vi skal ud og vandre i Gudhjems smukke og dramatiske natur, hvor Steen vil fortælle om Oluf Høst, hans motivverden og inspiration, krydret med lidt anekdoter.

Turen tager sin begyndelse i haven til Oluf Høst Museet, og efter vandringen (ca. 1½ time) er der kaffe, te og bolle med ost i haven til museet. Herefter fri adgang til museets maleriudstilling, hvor barnebarnet til Oluf Høst, Peter Høst, vil stå til rådighed for evt. spørgsmål.

PRIS: 125 KR.
DATOER FOR DE NÆSTE TURE: 11. og 18. juli, 8. og 22. august, 19. september.

TORSDAG D. 19. JULI KL. 19
Foredrag med Lillian Hjorth-Westh

Tema: ”Martin Andersen Nexø”
Lillian er en meget inspirerende og levende fortæller. Vi bliver underholdt på den bedste måde, samtidigt med at vi også bliver klogere.

PRIS: 75 KR.
Kaffe og brød med i prisen.

LØRDAG D. 4. AUGUST KL. 18
Koncert med Niels Jørgen Riis og Mogens Dam.

Traditionen tro skal vi opleve det store musikalske univers, som Niels Jørgen Riis byder på. Glæd jer til hans fine fortolkninger af sange fra operaens verden. Glæd jer også til Mogens Dams elegante og følsomme ledsagelse på flygelet. Det hele kan nydes sammen med en dejlig udsigt ud over Salene-bugten i museets atelier; og lur mig om vi ikke skal genhøre ”Jâ va lidinj horra”.

PRIS: 200 kr.

LØRDAG D. 11. AUGUST kl. 19.30
Koncert med Duo Askou//Andersen.
Tema: ”Stemningsbilleder” med indslag af filmmusik.

Hanne Askou og Frode Andersen har før besøgt Oluf Høst Museet. Koncerterne har været velbesøgte med en nærværende og hyggelig stemning. Hanne og Frode vil føre os ind i stemninger, som vil betyde godt humør hos tilhørerne, når koncerten er forbi.

PRIS: 150 KR.