Donationer via arv og testamente

Når du betænker Oluf Høst Museet i dit testamente, er du med til at sikre, at også de kommende generationer kan opleve den lille og særlige perle, som Oluf Høst Museet er. 

I dag har Oluf Høst Museet en fantastisk og omfattende samling. Dette havde ikke været muligt uden den generøsitet, passion og vision, vi har mødt fra en lang række private sponsorer. Vi ved, at alle donationer og arv er gaver givet med hjertet, og de er værdsatte hver og en, store som små.

Oluf Høst Museet er godkendt under ligningslovens § 8 a, og vi er derfor godkendt og fritaget for at betale arveafgift. Dette betyder, at hele din donation går til vores arbejde med at sætte fokus på kunstneren Oluf Høst og kunsten i Gudhjem. 

Hvor får jeg hjælp til at oprette et testamente?

De donationer, som vi modtager, er med til sikre Museets fremtid, og giver os mulighed for at realisere oplevelser relateret til den kulturarv, som Oluf Høst har efterladt sig. Derfor ønsker vi at gøre det nemt at støtte vores arbejde.

Hos Oluf Høst Museet har vi derfor indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger. De ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foretages al rådgivning hos dem af en uddannet jurist. Har du brug for hjælp til oprettelsen af dit testamente, kan du på Mine Arvingers hjemmeside booke en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale. Her kan du også få mere viden om, hvordan du kan betænke Oluf Høst Museet i dit testamente. Læs mere her

Når du betænker Oluf Høst Museet, dækker vi dine omkostninger for oprettelsen af dit testamente hos Mine Arvinger.

Ved henvendelse hos Mine Arvinger dækker vi dine omkostninger for oprettelsen af testamentet, når du betænker Oluf Høst Museet.