Oluf Høst Museets Venner
Er en forening, som støtter Oluf Høst Museet. Oluf Høst Museets Venner bliver også kaldt Venneforeningen.

I løbet af sommeren har vi følgende arrangementer:

1. Guidede ture: ”I Oluf Høsts fodspor”.

I år har vi 5 guidede ture. Den første finder sted onsdag d. 1. juli, kl. 14. Kom i god tid. Fortællingen om Oluf Høst begynder i museets smukke klippehave, hvor Steen Holmkvist vil give en introduktion til vandringen. Herefter går man ud i den flotte natur omkring Gudhjem. Vi besøger Hestestenene ved Salenebugten, går videre til Bognemark, gennem Gudhjem skov forbi den idylliske sø Gråmyr og ned til Bokul med den fantastiske udsigt over Gudhjem. Alle disse steder har haft betydning for Oluf Høst, hans motiver og inspiration. I klippehaven venter guideteamet med kaffe/te og lidt godt at spise.

Prisen er 100 kr. for medlemmer af Venneforeningen og Ældresagen. Inklusive entré. Normal pris 125 kr.

Datoer for de guidede ture, alle onsdage kl. 14: 15. juli, 12. august, 26. august, 16. september i kulturugen.

2. Bornholmermalerne. Bornholm set med malernes øjne. Foredrag med Ole Schramm, tirsdag d. 18. august, kl. 19.30. Varighed 2 timer.

Bornholm har altid tiltrukket danske malere pga. det specielle lys, som havet rundt om øen er årsag til. Christiansø og Bornholm dannede rammerne om modernismens gennembrud i dansk kunst, og denne revolution i kunsten er fortsat en spændende historie at fortælle om. Vi skal høre om store navne som Edward Weie, Karl Isakson, Olaf Rude, Niels Lergaard og naturligvis Oluf Høst, som spiller hovedrollen i denne sammenhæng. Vi kommer tættere på malerne, deres miljøer og værker, så vi forstår den fascination, som Bornholm og Christiansø har haft.

Pris 75 kr.

3. Rundt om Michael Ancher

Foredrag med Lillian Hjorth Westh, 28. august, kl. 19.00, varighed 11⁄2 time. Efter foredraget er der kaffe og brød. Nyd en spændende fortælling om skagensmaleren Michael Ancher og nogle af de andre kunstmalere, som blomstrede op i Nordjylland og Skagen. Lillian er en meget levende og vidende fortæller.

Pris: 75 kr.

TILMELDING TIL ALLE ARRANGEMENTER:
Kontakt Peter Høst, mobil 27 30 65 24 eller ved mail: peterhoest@hotmail.dk
BETALING PÅ DAGEN: kontant eller ved MobilePay.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.