OLUF HØST MUSEETS VENNER - Arrangementskalender 2017

GENERALFORSAMLING
Afholdes torsdag d. 26. maj, kl. 19.30, på Oluf Høst Museet.
LILLE MUSIKALSK SKETCH
Efter generalforsamlingen kommer der et lille musikalsk indslag:
”Episode” af Hans Hjort. Dette udføres af 4 kendte bornholmere. Mogens Dam ved klaveret, Niels Ole Blem og Bodil Lundquist. Disse 3 har tilknytning til Bornholmsk Amatørscene. Herudover, Signe Kofoed, der har tilknytning til Bornholms teater.
Venneforeningen byder på en bid mad og lidt drikkelse. Vi vil gerne bede om en tilmelding til generalforsamlingen:  kontakt Peter Høst, 27 30 65 24 eller Elo Schiøtt, 30 32 69 87, senest torsdag d. 19.maj.
_____________________________________________________________________

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DER KUN ER PLADS TIL 40 PERSONER TIL ALLE ARRANGEMENTER

OLUF HØST – SCENER FRA EN JULEAFTEN

Onsdag d. 22. juni kl. 20, opfører skuespiller Preben Harris og skuespiller og dukkefører Christine Albrechtslund stykket: Oluf Høst – scener fra en juleaften.

En blanding af skuespil og oplæsning. Varighed ca. 45 min.
Dramatiseringen bygger på Sten Kaaløs teaterstykke af samme navn, og det havde premiere i 2011 og blev spillet på Svanekegården og Kunstmuseet, i øvrigt med stor succes. Det er de samme skuespillere som dengang.

-Det er juleaften 1955. Oluf er oppe i den stille vinternat, og, sammen med tjenestepigen, reflekterer han over livets tildragelser. Barndommen i Svaneke, malerkunsten, etableringen i Gudhjem og ikke mindst tabet af sønnen Ole-. Glæd jer til et meget underholdende og tankevækkende teaterstykke.

STED: stuen i museet. TID: kl. 20 (dørene åbnes 19.30).

DATO: onsdag d. 22. juni.

Pris: 100 kr.
TILMELDING: senest tirsdag d. 21. juni.

CAFÈ-KONCERT I KLIPPEHAVEN 4. JULI

Denne – forhåbentligt – solrige julieftermiddag er der stemningsfuld klassisk musik i Oluf Høst-museets historiske klippehave, når Duo Askou//Andersen lægger vejen forbi

museet i Gudhjem. Museets café er åben, og der serveres kaffe og kage i de smukke omgivelser, som man kan nyde

til tonerne af danske sommersange og nordiske folketoner i smagfulde og virtuose arrangementer for violin og accordeon. Duo Askou//Andersen (Hanne Askou, violinist og Frode Andersen, accordeonist) har gennem de sidste mange år haft en omfattende koncertvirksomhed i kirker,

musikforeninger og festivaler over hele landet, og også i udlandet. Senest var de i 2015 på en turné i Estland og Letland i anledningen af 150-året for Carl Nielsens fødsel for at spille dansk musik.

DATO OG TIDSPUNKT: 4. JULI, KL. 17

ENTRÉ: 100 KR. inklusive kaffe og kage.

NIELS JØRGEN RIIS – “BORNHOLMS” VERDENSBERØMTE TENOR

Niels Jørgen Riis er en af Danmarks absolut førende tenorer. På Det Kongelige Teater har han sunget størstedelen af de vigtigste tenorroller. Han har været ansat i Den Kongelige Operas Solistensemble siden 1998.

Niels Jørgen Riis er født på Bornholm i 1969 i Rønne. Debuterede på Det Kongelige Teater som Lehrbube i Wagners Mestersangerne 1996. Mogens Dam, også bornholmer, akkompagnerer operasangeren. Mogens er bl.a. kendt som
chefdirigent for Stadsteatret i Malmø.

STED: atelieret

DATO: onsdag d. 13. juli og torsdag d. 14. juli.
Begge dage kl. 18. (Dørene åbnes kl. 17.30).
ENTRÉ: 200 KR.

TILMELDING: senest tirsdag d. 12. juli.

PELLE EROBREREN – en fortælling af Lillian Hjorth-Westh

Lillian Hjorth-Westh er viceforstander på Bornholms Højskole og er en dygtig, levende og humoristisk fortæller. Denne gang er det Martin Andersen Nexøs udødelige roman af samme navn, som er genstand for hendes spændende og levende fortælling i ord og billeder. Nyd hendes engagerede og begejstrede formidlingskunst.

Varighed: 2 X 45 minutter med kaffe og kage i pausen (med i prisen).

STED: atelieret

DATO: onsdag d. 20. juli, kl. 19

ENTRÉ: 50 KR.

TILMELDING: senest tirsdag d. 19. juli.